Niekedy menej znamená skutočne menej

Kuchyne Nehrdzavejúca oceľ

Ak majiteľ reštauračného zariadenia túži po rekonštrukcii, či úplne novom vybavení svojho podniku, je potrebné si ujasniť priority a ciele, za ktorými sa chce vydať. Nie je nič jednoduchšie, než si vybaviť novú kuchyňu a reštauráciu najlacnejšie, ako je to podľa trhu zrovna možné, avšak nebýva to tou najviac kóšer cestou, pretože kvalita v pomere ceny je veľmi nízka, čo má potom za následok opätovnú investíciu a vo výsledku je cena vyššia, než pri nadobudnutí prvého, kvalitného materiálu. Za takýto kvalitný materiál sa v súčasnosti pokladá bezpochyby nerez, z ktorej je vyrobená väčšina nádob a gastronomického riadu, ktorý sa v súčasnosti používa. Niet sa čomu čudovať, pretože vzhľadom k svojej nízkej obstarávacej cene, jednoduchosti výroby a veľmi dlhej životnosti sa radí medzi najviac žiadúce materiály vôbec.

Nerez je tá najlepšia cesta

Nie je však reč iba o riade a nádobách, ale napríklad aj o drezoch. Nerezový drez je najlogickejším prevedením drezov vôbec. Z dôvodu takmer neustáleho kontaktu drezu s vodou by pri použití iného kovu dochádzalo k vytváraniu korózie na týchto materiáloch. V opačnom prípade použitie kovu, ktorý na koróziu nie je háklivý, by sa rapídne zdvihla cena. Nerezový drez gastro je teda v súčasnosti najžiadanejším prevedením drezov, s ktorým sa môžeme stretnúť. Ako už bolo raz v tomto článku spomenuté, z hľadiska dlhodobej investície sa tiež jedná o najlepšiu možnú variantu, keďže nerez dokáže prežiť takmer všetk podmienky počas desiatok rokov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *